IDENTITAT DONES MARTORELL

IDN és un programa de tallers artístics de disciplines com la fotografia, la dansa o el graffiti, que s’han desenvolupat en el municipi de Martorell des d’Octubre a Desembre de 2014. Els objectius del projecte han estat:

i)  Oferir un espai d’experimentació creativa per treballar l’autoestima, la identitat i confiança en les capacitats pròpies a dones i joves de Martorell en situació d’atur i/o risc d’exclusió social.

ii)  Oferir eines creatives als participants per amplificar i visibilitzar la seva veu, dotant-les d’un espai estable d’interelació i suport a través de les noves tecnologies, així com dels coneixements i eines que els hi permetin, no només gaudir del procès creatiu col·lectiu, sino també garantir la qualitat del material artístic creat.

Taller de Fotografia / COSES DE DONA

 El Taller de Foto impartit per Hèctor Mediavilla ha permès a dones joves i adultes en situació d’atur del municipi de Martorell experimentar amb les capacitats creatives de la fotografia a través de l’autorretrat i el retrat de la realitat més íntima i propera.

Els resultats d’aquest taller s’han visualitzat en l’exposició col·lectiva COSES DE DONES, que mostra part del treball creat al llarg del taller per algunes de les seves participants. L’exposició s’ha instal·lat temporalment a diversos espais públics del Mercat de Martorell així com, de forma permanent, a l’interior de l’Ateneu Cultural del municipi (c/Gomis, num.10).  El següent video mostra testimonis de les autores de les fotografies, així com imatges del procès de muntatge.