Héctor Mediavilla se incorpora a FOTOGRAFIA A CATALUNYA

Héctor Mediavilla s'incorpora a FOTOGRAFIA A CATALUNYA, un dels fruïts del Pla Nacional de Fotografia impulsat pel Departament de Cultura des de desembre del 2014 en compliment de l'Acord de govern dedicat a aquest tema.  Ha estat desenvolupat a partir d’un grup de treball que va recollir les conclusions d’iniciatives anteriors, com ara el document del 2011-2012 del Grup d’Experts d’Anàlisi del Patrimoni Fotogràfic Català que va fer la Direcció General d’Arxius, Biblioteques Museus i Patrimoni o l’informe del CoNCA sobre l’estat del sector de la fotografia, també del 2011. Per a la definició del lloc web es va utilitzar com a base el projecte de Luz Gámiz “Museu Líquid de la Fotografia a Catalunya” de 2014.

Un grup d’experts ha seleccionat un catàleg de 600 fotògrafs imprescindibles de la fotografia a Catalunya que té la voluntat de recollir totes les èpoques i tots els formats fotogràfics, amb un criteri principal que és la qualitat...