Puc fer un milió de coses a BTV

El proyecto de fotografía participativa Puc fer un milió de coses en el programa de noticias de Barcelona Televisió (BTV)

 

Usuaris del centre ACIDH han participat en un taller de fotografia participativa junt amb el fotògraf Héctor Mediavilla. Ara, el resultat es pot veure en una exposició a la seu del districte de Gràcia. Porta per títol "Puc fer un milió de coses".

L’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà, ACIDH, treballa des de 1994 amb persones amb intel·ligència límit a Gràcia. 12 usuaris del centre han pogut experimentar a través de la càmera fotogràfica i així expressar el seu món en imatges.

Des del mes de febrer han treballat al voltant de la imatge amb autoretrats, fotos de paisatges o de l’entorn. Han elaborat llibres que recullen tot allò en què han posat l’atenció i s’han encarregat d’emmarcar les fotos i organitzar l’exposició. La mostra es pot visitar fins al 4 de desembre.